Само Суперзлодей може да нареди бившата кметица Десислава Иванчева да

...
 Само Суперзлодей може да нареди бившата кметица Десислава Иванчева да
Коментари Харесай

Жокера разсмя ли ви с Иванчева?!

 Само Суперзлодей може да подреди някогашната кметица Десислава Иванчева да бъде окована с вериги като всеобщ палач и влачена към болничната стая. Гнусните фрагменти са доказателство, че суперстрашилището от филмите за Батман-Жокера е жив.

Той е тук и се е впил високо във властта. Може да се гаври и да унижава всеки от нас. Може да устройва строховити спектакли, надявайки се публиката да го приветства. Нормално е да се пита човек КОЙ е Жокера? Отговорът е в уравнение с едно незнайно. Достатъчно е единствено да се прегледат кадите с ареста на Иванчева в центъра на София и да се види кой се кефи от това. Иначе показват Жокера като себелюбив, самолюбив мъж, който употребява по-слабите като играчка за развлечение. Прави злодеяния, с цел да притегли внимание. В предишното си, забележете, е бил елементарен дрипльо.

 

Някой от нашите управници, магистрати или служители очевидно е решил да играе ролята на Жокера даже по-успешно от починалия към този момент артист Хийт Леджър. Вярно е, че играта му го направи популярен, само че сърцето му не устоя на злото. Нашият изверг, обаче ще се окаже много по- твърд.

 

По време на революцята в Иран и идването на муджахидините на власт леки дами бяха събрани на един стадион. Били над стотина. Толкова като брой мъже запретнаха ръкави и започнаха крепко да ги постановат с тояги. Не биеха за наказване. Биеха до гибел. Възгласи на наслада се разнасяха при всяка издъхнала душа. Зверството се предаваше по малкия екран, с цел да видят всички - за наставление, за боязън. Ужасът не свърши за ден, тъй като някои от дамите се оказаха много " упорити ". Затова и тв " шоуто " продължи 3-4 дни, от заран до вечер.

 

Българският Злодей към момента не ни е предложил този театър. Но нищо чудно скоро да ни го устрои. Десислава Иванчева влезе най-малко жива в болничното заведение.  Но да забележим по какъв начин ще излезе, тъй като не медиците имат думата.  Казват, че Жокера мечтаел да стане комедиант, с цел да кара хората да се усмихват. И при всеки несполучлив опит ставал все по-зъл. Нещо май не ви е радостно, нали? Е, значи неприятно ни се написа! Ще ни бият до момента в който почнем да се смеем...

 

Невена Миткова
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР